De nieuwe BC4 luchtvaartcollectie van Oris maakte bij de officiële internationale lancering in Engeland een spetterende entree om de polsen van de piloten van het Blue Eagles Helicopter Display Team.

Het opwindende evenement op Sywell Aerodrome, een van de beste vliegvelden voor de kleinere luchtvaart in Engeland, bood de gasten een verkorte cursus om in één dag helikopterpiloot te worden ? op de Britse luchtmachtmanier!


Na een grondige kennismaking met de nieuwe BC4 modellen Flight Timer, Chronograph en Pointer Day, kregen de Oris gasten een volledigeBlue Eagles in aktie vluchtbriefing van Major George Bacon, de Team Manager van de Blue Eagles, Oris? stoutmoedige luchtvaartpartner.
Met een ochtend training achter de kiezen werd het tijd dat de gasten ? met de hulp van een ervaren piloot ? de lucht in gingen. Daarna kwamen de experts in actie met een indrukwekkende demonstratie van luchtacrobatiek door de Blue Eagles. De piloten vermaakten de toeschouwers met een fantastische serie manoeuvres, waaronder loopings, kurkentrekkers en achterwaartse rollen. Wie dapper genoeg was, mocht ook in een van de demonstratieheli’s vliegen!


één van de nieuwe Oris BC4 modellen, de Flight TimerUlrich Herzog, Executive Chairman van Oris SA, verklaarde: ?Wat een geweldige manier om de nieuwe BC4 collectie te presenteren! Je gelooft gewoon niet wat die kerels met hun helikopters kunnen ? het is waanzinnig! We vinden het fantastisch dat piloten van dit kaliber vinden dat Oris horloges voor hen in hun veeleisende omgeving geschikt zijn!?


Major George Bacon merkte op: ?De Oris gasten hebben de Blue Eagles vandaag op hun best gezien. Wij hebben de BC4 collectie dit hele seizoen gedragen en nu is het prettig om te laten zien dat de piloten net zo goed presteren als de horloges.?