De Oris Aquis Mid-Size is het bewijs dat sportieve horloges ?for the Ladies? al lang niet meer makkelijke modellen met quartz uurwerken hoeven te zijn. De dames Aquis is een compleet functioneel horloge dat geen concessies doet aan stijl of techniek en dat net zo thuis is in de urban jungle als diep onder de golven van de zee.

Dit nieuwe model ? een met een diameter van 36 millimeter fraai geproportioneerd mid-size horloge ? is  robuust genoeg om te voldoen aan de eisen van de meest ervaren duiker. Zo is het waterdicht tot 300 meter en heeft een eenzijdig draaibare duikring, die gebruikt kan worden om de duiktijd te meten. Maar buiten het water doet het horloge het ook prima door de sportieve luxe uitstraling, waarmee de Aquis de ultieme allrounder is.


Het horloge is leverbaar in vijf uitvoeringen, elk met een eigen vrouwelijk karakter. Er is keuze uit een keramische of stalen topring en tussen een gladde wijzerplaat of één met diamantjes, in zwart of wit. De band is van buigzaam zwart of wit rubber en gemakkelijk in lengte verstelbaar dankzij de handige vouwsluiting. Het horloge is bovendien voorzien van Oris? karakteristieke kroonbescherming en in het horloge tikt het automatische Sellita SW-200-1 uurwerk met een gangreserve van 38 uur..


Oris Aquis Mid-Size: duiker voor dames


De veelzijdige Oris Aquis Mid-Size is perfect voor de actieve vrouw, maar ook voor de modebewuste ? kortom een absolute topper in vorm, functie en fashion. Het horloge is verkrijgbaar vanaf ? 1.250,-, kijk op Horloge.info/Oris voor meer nieuw en informatie of bezoek Oris.ch