Ook het Zwitserse horlogemerk Omega heeft voor de gebruikers van de populaire iPhone van Apple een applicatie gemaakt. Met de Omega-App heeft de liefhebber van het merk natuurlijk een handige ? en altijd up-to-date ? catalogus van alle huidige modellen met foto?s en technische gegevens op zak. Maar er is meer.

Via de Goodies-afdeling van de App is het mogelijk de iPhone in een bureauklok (en kalender) te veranderen, via een werkende versie van Omega?s De Ville Hour Vision ?Annual Calendar?. Als de wijzerplaat ervan wordt aangetikt, wordt de achterkant van het horloge zichtbaar en kan de werking van Omega?s revolutionaire Co-Axiale kaliber 8611 via het scherm worden bewonderd.
Daarnaast is er een sectie waarin wallpapers van Omega uit te kiezen zijn, met daarop de meest populaire Omega ambassadeurs als George Clooney, Nicole Kidman, Cindy Crawford en Michael Phelps, alsook de meest populaire modellen van Omega?s horloges.


Ook het laatste nieuws over Omega en evenementen waarbij het merk betrokken is, komen via de iPhone aan bod. Heeft dit alles u er van overtuigd dat u een Omega wilt (of wist u dat al), dan kunt u de telefoon vragen waar het dichtstbijzijnde verkooppunt van Omega zit. De telefoon ? die altijd weet waar u bent ? zal u dan de kortste route opgeven. De (gratis) Omega-App is te downloaden via deze link.