Tania Elosegui won gisteren in Eindhoven het ABN AMRO Ladies Open golftoernooi. De Spaanse bleef met birdies op hole 17 en 18 Diana Luna een slag voor. Na vijf keer tweede te zijn geworden tijdens de Ladies Open Tour, was het nu eindelijk raak voor de 27-jarige speelster.

De winnares nam uit handen van Omega Brand Manager Pascal van der Tas een fraai horloge in ontvangst. ?Onze Constellation Double Eagle ? de naam zegt het al ? is speciaal ontworpen voor de golfsport. Omega en topsport gaan al decennialang hand-in-hand. Beiden worden gedreven door bovenmatige precisie, een ongekende toewijding voor perfectie en onverstoorde aandacht om het prestatieniveau te blijven verhogen?.


Spanning
Omega Constellation Double EagleElosegui begon met twee slagen achterstand aan de slotronde, maar dichtte het gat in negen holes. Toch had de Spaanse alleen voor de putt op hole 18 wat meer druk gevoeld: ?Ik had vandaag het gevoel dat mijn overwinning was voorbestemd. Alles viel goed?. Elosegui was vooral blij met haar overwinning omdat ze nu ?weet wat ze kan?. Maar ook de prijzen zijn bepaald niet de minste. Zichtbaar blij nam de winnares, naast een geldprijs van 37.500 euro, een Omega Constellation horloge in ontvangst dat zelfs is vernoemd naar een golfterm: de Double Eagle.


?Golf Proof ?
Horloges uit de Constellation Double Eagle-lijn zijn ontwikkeld voor de golfsport; Omega creëerde zelfs een eigen ?golf-proof? mechanisch uurwerk voor het horloge. De band is gemaakt voor buitensport, en blijft onverminderd comfortabel bij langdurige inspanning.


www.omegawatches.com ? www.abnamroladiesopen.nl