De kerstdagen komen eraan en we bereiden ons met plezier voor op de periode die de donkerste dagen van het jaar inluidt. Naar aloude gewoonte brengt deze tijd warme geuren, kleuren en materialen met zich mee. Glitter en goud doen hun intrede in interieurs en accessoires en dames smukken zich graag op met mooie kleding en edelmetalen? Wat mooier dan de eindeloze herhaling van tijd rond de pols in de vorm van een juweelhorloge, in goud, met diamanten; de Omega Constellation...

De benaming van deze dameshorlogecollectie doet haar naam eer aan; in een relatief sober ontwerp vinden diamanten hun plaats als ware het een sterrenbeeld; letterlijk schitterend. De Omega Costellation 27 mm bestaat uit een kast in 18 karaat roze goud en bijpassende horlogeband met geborstelde rechthoekige schakels en gepolijste verbindingsstukken. 32 briljanten met een totaal gewicht van 0.50 karaat in de lunet omringen de wijzerplaat bestaande uit uniek goudkleurig parelmoer. De uren zijn gemarkeerd door 11 diamanten, tezamen goed voor nog eens 0.12 karaat, en de datum verschijnt op drie uur.


Anno 2011 introduceert Omega nieuwe dameshorloges met een manufactuur mechanisch kaliber uit de eigen revolutionaire co-axiale uurwerken reeks die stuk voor stuk behoren tot de meest accurate mechanische uurwerken ter wereld. De Omega Constellation 27 mm Co-Axial is voor zien van het kaliber 8520/8521 uurwerk, doelgericht ontworpen en vervaardigd voor de vrouw die evenzeer de kwaliteit en duurzaamheid van het mechanische uurwerk, als de adembenemende vormgeving waardeert.


Constellation 27mm OMEGA Co-Axial calibre 8521


Als waren het de sterrenbeelden die ons in de oudheid de tijd wezen, geeft dit Omega Constellation horloge de tijd weer met de glinstering van diamanten. De synergie tussen de klassevolle soberheid van het bijna sportieve design en de afwerking in goud en de edelste onder de stenen, maken dit dameshorloge het perfecte kerstgeschenk.


Kijk voor meer nieuws en informatie over Omega op Horloge.info/Omega of op OmegaWatches.com.


Tekst © voor Horloge.info: Mylène Koppyn