Tikkers kinderhorloges zijn sinds een paar jaar op de markt en zijn een ware rage. De horloges hebben de juiste stijl en vormgeving om door tieners cool (vet) gevonden te worden en zijn er ook met thematische wijzerplaten die jongere kinderen prachtig vinden. Qua prijs blijven ze daarnaast op een leuk niveau, waardoor Tikkers een ideaal cadeau zijn voor Sint en Kerst.

Tikkers heeft voor de lancering van de kinderhorloges gekeken naar meisjes, meiden en jongens. Er zijn stoerdere meidenhorloges in zwart of wit met kristalletjes en een hartje met panterprint, maar ook zoete afbeeldingen van poesjes en elfjes in lila en roze voor de kleinere meisjes. Voor de jongens is er ook een hoop te kiezen, met modellen voor de profvoetballer in spé, horloges met een dinosaurus of een raket naar de maan en (voor de wat grotere ?kleine man?) stoere afbeeldingen van een Jolly Roger (piratenschedel).


Tikkers meisjeshorloges


De hele collectie van Tikkers bestaat uit ruim 40 modellen om uit te kiezen, onderverdeeld in ‘Kids’ (kastmaat 28 mm met een kortere band) en ‘Teens’ (kastmaat 36 mm met normale band). Tikkers horloges kosten ? 24,95 of met kristallen in de lunet ? 29,95. Zie voor meer informatie en verkooppunten Tikkers-horloges.nl.


Tikkers jongenshorloges