Nautica horloges heeft een nieuwe toevoeging aan de NST Chrono Flag collectie uitgebracht: de NST Ceramic, voorzien van een keramische kast. De NST Ceramic is een geraffineerde update van de populaire NST chronograaf, die op de wijzerplaat ?Nautica Sport? spelt via het internationaal erkende nautische vlaggen alfabet.

Net als alle horloges van Nautica, heeft de NST Ceramic diverse details die refereren aan de zeilsport. Natuurlijk vallen de nautische vlaggen als indexen het meeste op, maar ook de structuur van de lederen band ? die in blauw wit en zwart te krijgen is, waterafstotend en krasvast is ? is een knipoog naar de vele meters touw die op elke zeilboot of elk zeilschip te vinden zijn. Daarnaast is het horloge, door de chique uitstraling van het fraaie keramiek (in zwart of wit), uitermate geschikt voor leven aan land.


De NST Ceramic heeft een indrukwekkende diameter van 48 millimeter, een chronograaf die tijden tot 60 minuten kan meten, datumaanduiding en een 24 uur aanduiding. Geheel in lijn met de nautische gebruiksdoeleinden, is het horloge waterdicht to 100 meter. De NST Ceramic kost ? 499,-. Kijk op Horloge.info/Nautica-Watches en Nautica.com voor meer nieuws en informatie.