Swatch nieuwe collectie Swatches is gemaakt voor de ?actieve man en vrouw van alle leeftijden?. Uiteenlopende modellen dus in uiteenlopende stijlen. We hebben voor u de chronografen uitgekozen, omdat ze net dat ietsje meer hebben en omdat er nieuwe modellen van de Chrono Automatic bij zitten!

Om daar gelijk mee te beginnen, de mannelijke, 44,5 millimeter brede SVGB401 en SVGB402 Chrono Automatics of ?Right Track Sunshine?; nieuwe modellen van de vorig jaar met recht zo laaiend enthousiast ontvangen automatische chronografen van Swatch. De horloges zijn identiek in de basis ? die zwart is ? maar de cijfers en indexen, de in de stalen lunet gegraveerde tachymeterschaal en het venster om de datum zijn in een roodgouden (402) of geelgouden kleur. De zwart lederen band heeft een krokodillen patroon en zit aan een mat plastic kast, met aan de achterkant een venster om het automatische uurwerk aan het werk te kunnen zien. En dat voor ? 285,-… je blijft je verbazen.


Swatch Full Blooded SVCK4047ag, SVCK4048ag en SVCK4050ag


Daarnaast komt Swatch met een paar fijne nieuwe zomerchronografen voor de al bestaande Full Blooded collectie (Caramel, Blueberry en Raspberry of in code SVCK4047ag, SVCK4048ag en SVCK4050ag), die qua kleurstelling ook mee de herfst in kunnen. Aangenaam aan de horloges is de band van aluminium, die door het gebruikte Irony Dreampink YCS534gmateriaal koel en lichtgewicht is. Dezelfde kleur als de band is de lunet en de wijzerplaat, waarop bij elk uur een witte kristal is aangebracht. De duidelijk op dames gerichte chronografen hebben een mannelijke afmeting: 43 millimeter. Ze kosten ? 120,-.


Het meest ladylike met 40 millimeter in de nieuwe Preview collectie qua chronograaf is de aanvulling op de huidige Irony Dream modellen Dreamwhite, Dreamnight en Dreambrown: Dreampink (YCS534g). De band en kast van dit model zijn gemaakt van gepolijst staal met ertussen gepolijste roze keramische schakels. De stalen lunet is bedekt met opvallende roze kristallen en in de wijzerplaat bevinden drie roze subwijzerplaten die het geheel wel heel erg zoet maken. Zoet voor ? 135,-.


Voor meer modellen uit de nieuwe Swatch Preview Collection en verkooppunten, zie www.swatch.com.