IWC heeft met jazzpianist Michiel Borstlap een nieuwe ?friend of the brand?. Naast de musicus zijn ook Humberto Tan en Rik Felderhof in Nederland ambassadeurs van het Zwitserse horlogemerk. IWC viert dit jaar het 140-jarig jubileum en heeft al jarenlang een sterke verbondenheid met sport, film, mode en muziek. Tot de internationale ambassadeurs van IWC behoren onder meer Boris Becker, Zinédine Zidane, Tony Parker, Jean Alesi, Kevin Spacey en Ronan Keating.

IWC en Michiel Borstlap hebben elkaar ontmoet bij de verkiezing van ?Best Geklede Man van het Jaar?. IWC is partner van deze jaarlijkse verkiezing. Michiel Borstlap is in het bezit van een sportieve IWC Big Pilot. Borstlap: ?Jazz draait om passie. Jazzmuziek wordt met veel emotie, uit het hart, gespeeld. Diezelfde passie en emotie hebben de horlogemakers van IWC Schaffhausen. Door de uitmuntende techniek en eigenzinnige ontwerpen is IWC een merk waar ik me erg prettig bij voel. Daarnaast speelt de ingetogen uitstraling een belangrijke rol.?


Michiel Borstlap (1966) is cum laude afgestudeerd aan het conservatorium in Hilversum. In 1992 bracht hij zijn eerste album uit. De veelzijdige jazzpianist, componist en producer ontving diverse prestigieuze awards en speelde op de grootste jazzfestivals en concertpodia ter wereld. Zijn laatste CD is genomineerd voor de Edison Jazzism Publieksprijs 2008.