Kienzle

Edition Jacob Kienzle 4De geschiedenis van Kienzle gaat verder terug dan alle andere nu nog actieve Duitse horlogemerken. Begonnen in 1822 onder de naam Schlenker, draagt Kienzle bij aan de op- en uitbouw van de goede naam van de Duitse horloge-industrie.

In de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw was Kienzle de grootste horlogeproducent in Duitsland, het merk verkocht in 1987 haar 300 miljoenste horloge. Met de koop van het merk in 2006 door de Kienzle AG uit Hamburg staat Kienzle weer als één van de leidende Duitse horlogemerken op de kaart. Dank zij de hoge eisen die Kienzle stelt aan ontwerp, ontwikkeling en techniek, is het merk een traditionele onderneming die horloges maken voor de 21ste eeuw met een wereldwijde reputatie.
In 2007 lanceerde Kienzle haar nieuwe lijn Edition Jakob Kienzle, gecompliceerde horloges die in Duitsland worden gebouwd.

Precisie, betrouwbaarheid, innovatie en uitstekende prijs/prestatie verhouding zijn de waarden waarop het bijna 200 jaar oude merk haar grondslag heeft en ook nu weer op het merk van toepassing zijn.


http://www.kienzleuhren.de/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Kienzle

Nieuwe Kleurrijke Collectie Kienzle

Kienzle heeft de nieuwste collectie voorzien van wat extra kleur en dit onder de naam Kienzle Color opnieuw onder de aandacht gebracht. Terecht, want de dames en heren horloges mogen er zijn en de prijs …


Lees meer