Jacques Lemans

Jacques Lemans werd in 1977 opgericht door Alfred en Norbert Riedl, met als doel betaalbare horloges met een uitzonderlijke kwaliteit en een aansprekend design aan te bieden. Als enige horlogemerk heeft Jacques Lemans nu de exclusieve rechten verkregen voor het produceren van officiële F1-horloges. Start de motoren en zwaai maar af met de vlaggen! De race kan beginnen?

Jacques Lemans werd in 1977 opgericht door de huidige eigenaars, Alfred en Norbert Riedl. Hun doel was horloges te maken van een hogere kwaliteit maar voor een lagere prijs dan vergelijkbare horloges op de markt. Zo ontstond ?Harmony of Time? van Jacques Lemans. Door het grote succes groeide ?Harmony of time? zo snel dat er bijna elke week nieuwe modellen op de markt kwamen. Tegenwoordig omvat de serie ruim 1000 modellen in allerlei variaties.

Op basis van het groeiend succes van de afgelopen jaren is Jacques Lemans zich meer en meer gaan richten op de verschillende behoeften van de diverse eindgebruikers wereldwijd. Logisch gevolg hiervan was de segmentering van de productgroepen in vier categorieën. Als leverancier van een breed assortiment is Jacques Lemans vertegenwoordigd in alle belangrijke marktsegmenten:

Jacques Lemans ?Geneve?: de in Genève vervaardigde Geneve-collectie geeft een interpretatie van de traditierijke Zwitserse horlogekunst, door een tijdloos design, functionaliteit en hoogwaardige materialen te combineren tot een harmonieus geheel. 

Jacques Lemans ?Classic?: de klassieke, elegante lijn van Jacques Lemans voor elke dag, met een tijdloze elegantie en geschikt voor iedere gelegenheid, waarmee de horloges de stijl en het aanzien van de drager benadrukken.

Jacques Lemans ?La Passion?: met ?La Passion? slaat Jacques Lemans een nieuwe weg in, om het juiste horloge te kunnen bieden bij de actuele trends van de grote modehuizen.

Jacques Lemans ?Sports?: de horloges uit de Sports-collectie van Jacques Lemans, gemaakt van massief edelstaal, in combinatie met innovatieve materialen en de nieuwste technologieën, staan garant voor de beste prestaties, ook onder de zwaarste omstandigheden.Op 21 januari 2006 werd geschiedenis geschreven voor Jacques Lemans en de Formule I, toen Jacques Lemans, als enige horlogemerk ter wereld, de licentie kreeg van Bernie Ecclestone voor de ontwikkeling en productie van de unieke Jacques Lemans Fomula 1TM horlogecollectie!


http://www.jacques-lemans.com/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Jacques Lemans