Hello Kitty

Hello Kitty horloges zijn er niet alleen voor kinderen, maar ook voor jongeren en dames. Alle horloges zijn gecustomized met de afbeelding van het populaire Japanse figuurtje Hello Kitty. Hello Kitty is een geromantiseerd karakter gecreëerd door Sanrio, geïntroduceerd in Japan in 1974 en de VS in 1976. Hello Kitty produceert poppen, kleding, woonaccessoires, speelgoed, horloges en nog veel meer. Ook heeft Hello Kitty een eigen attractiepark in Japan.


Hello Kitty produceert jaarlijks een aantal verschillende type horloges. De meeste horloges zijn roze, welke matchen met het algemene thema van Hello Kitty producten. Ook populair zijn de Hello Kitty horloges in wit, zwart, rood en blauw. De horloges van Hello Kitty zijn er met een standaard leren band, maar er zijn ook Hello Kitty horloges met een metalen, rubberen of kunststof band. Elk Hello Kitty horloge heeft een wijzerplaat welke voorzien is van een Hello Kitty afbeelding.


http://www.hellokitty.com/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Hello Kitty

Hello Kitty bekent kleur

Het voorjaar is in aantocht, ook voor de kids. Horloge.info ruimt daarom graag een plekje in om ook de nieuwste kinderhorloges te bespreken. Een merk dat het altijd goed doet bij de allerkleinsten is Hello …


Lees meer