Garmin

Het begon meer dan 30 jaar geleden. Technici Gary Burrell en Dr. Min Kao hadden een visie: Ze wilden wereldwijd marktleider zijn op het gebied van GPS-technologie voor de luchtvaart, scheepvaart, auto-industrie en fitness en outdoor activiteiten. Die visie is werkelijkheid geworden aangezien Garmin producten ontwikkelt die onmisbaar zijn in het leven van klanten. Garmin navigeert heel precies door de wereld.

Garmin navigeert heel precies door de wereld

Garmin Fenix 5

Automobilisten gebruiken de gesproken afslag-voor-afslag aanwijzingen. Piloten kunnen onder alle weersomstandigheden vliegen dankzij nauwkeurige navigatie. Watersporters kunnen hun koers langs ruige kustlijnen in kaart brengen. Atleten en ontdekkingsreizigers kunnen hun prestaties en vooruitgang meten met GPS-sensoren en draadloze sensoren.

Het Garmin erfgoed

Voor het eerst in tientallen jaren maken authenticiteit en functionaliteit weer hun opwachting in smartwatches. Voor Garmin is het de briljante climax van een visie. Een inspiratiebron voor nieuwe avonturen. En een eerbetoon aan diegenen die vol vertrouwen een nieuwe weg zijn ingeslagen.

Kwaliteit

Onze reputatie op het gebied van duurzaamheid, precisie en betrouwbaarheid is gebaseerd op de wapenfeiten van ontelbare piloten, zeilers, ontdekkingsreizigers en atleten die op de meest uitdagende plaatsen op aarde hun leven hebben toevertrouwd aan onze producten. Wij belonen dit vertrouwen met strikte procedures, processen en tests op het gebied van ontwikkeling en productie.

Het proces voor het maken van deze superieure horloges is uniek, er wordt gebruik gemaakt van optische hechting en uitlijning, waterdruktests en temperatuur-, schok- en schuurproeven. Het resultaat is een veeleisend materieel ontwerp dat de toch al goede reputatie van Garmin op het gebied van kwaliteit naar een hoger niveau tilt.

Ontwerp

Elke moderne smartwatch wordt op unieke wijze vervaardigd om de persoonlijkheid, interesses en ambities van de eigenaar tot uiting te laten komen.

 

MARQ combineert revolutionaire technologie met superieure materialen, zoals titanium, saffier, keramiek, een DLC-coating, nylon met Jacquard-motief en Italiaans vacchetta leer. Elk horloge wordt op uitzonderlijke wijze geproduceerd – en is net zo inspirerend als de eigenaar.


Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Garmin