Carrera Watches

De naam Carrera is onlosmakelijk verbonden met de legendarische ‘Carrera Panamericana’ autorally uit de vijftiger jaren. De opvallende stijl van de coureurs en de tijdloze schoonheid van de racewagens resulteren in een gerenommeerd sportmerk: Carrera.


Snelheid, kracht, vermogen… De essentiële waarden van avontuurlijke sporten sluiten perfect aan op de technische mogelijkheden van de uurwerkkunst en in 2001 ziet de Carrera horlogecollectie het levenslicht. Nog geen twee jaar later volgt de sieradenlijn.

De horloges van Carrera zijn op maat gemaakt voor de sportieve, avontuurlijke man voor wie elke seconde telt, binnen en buiten het sportveld. Het sober gestileerde uiterlijk herbergt een state of the art innerlijk. De sieraden ogen rustig maar sterk. Staal is creatief gecombineerd met stoere materialen als leer, rubber, onyx en vissenhuid.

Naast horloges en sieraden zijn er ook talloze lifestyle producten met het prestigieuze Italiaanse logo. Van ski-, sport- en zonnebrillen tot helmen, techwear, sporttassen, golfattributen en parfums


http://www.carreratime.com/

Gerelateerd nieuws

Hieronder vind je nieuws van Carrera Watches

Carrera Diver- en White Summer Edition

De nieuwe herenhorloges van de Carrera heten niet voor niets ?Divers Edition?. Ze zijn tot 200 m waterdicht en hebben een eenzijdig draaibare duikring die daardoor veilig gebruikt kan worden om de duiktijd te meten. …


Lees meer