De nieuwe Divers Edition en White Summer Edition van Carrera Watches zijn gevaarlijk cool! De stoere herenchronografen en de forse (43 mm!) tegenhangers voor dames zullen zeker opvallen aan de pols van de drager.

De nieuwe herenhorloges van de Carrera heten niet voor niets ?Divers Edition?. Ze zijn tot 200 m waterdicht en hebben een eenzijdig draaibare duikring die daardoor veilig gebruikt kan worden om de duiktijd te meten. Gestileerde wijzerplaten voorzien van patronen in het zilver en in het zwart met gekleurde details garanderen een goede afleesbaarheid van tijd en chronograaf, zelfs in onderwater situaties. De kroon heeft een bescherming tegen stoten in de vorm van een geïntegreerde pal.
De krachtige, mannelijke en sportieve chronografen van de ?Divers Edition? komen in twaalf onderscheidende stijlen: vier versies met een metalen band en massieve zwarte, zilveren of tweekleurige 47mm kasten en acht modellen met een rubberen band met kleurenaccenten in zwart, geel, oranje of rood.

De Carrera White Summer Edition voor de dames volgt met haar 43mm de ?big is beautiful? trend. Dit luxueuze horloge is vormgegeven met een harde transparante plastieken kast, doorzichtige wijzerplaat en voorzien van een doorschijnende rubberen band. De zes versies, met keuze uit wijzerplaataccenten in de kleuren wit, transparant, roze, oranje, paars en licht blauw geven kleur aan deze zomer. Bovendien is dit fraai vormgegeven robuuste horloge door haar 50 meter waterdichtheid het perfecte accessoire voor activiteiten op het strand. Een van de parels van de collectie is het volledig transparante ?Ice cube? model.