MeisterSinger is in korte tijd met twee nieuwtje gekomen, die in vrijwel alles elkaars uitersten zijn: een 35 centimeter 1Z quartz muurklok en een 34 millimeter model Carelia mechanisch polshorloge. Ook de prijs ligt ver uit elkaar: ? 49,- tegen ? 890,-.

De muurklok is de eerste MeisterSinger met één wijzer die geen mechanisch uurwerk heeft. Maar voor een muurklok is dat dan ook weer erg praktisch, die wil je niet dagelijks moeten opwinden. De wijzerplaat is van matglas.


De klok zal vanaf begin maart bij de verkooppunten van MeisterSinger beschikbaar zijn. Voor de prijs hoeft u ?m niet te laten hangen: ? 49,-.


MeisterSinger Carelia - klik aan voor een groepsfotoNaast de klok komt MeisterSinger met een horloge voor mensen met een voorliefde voor kleinere horloges of met een wat smallere pols. Het 34 millimeter brede model Carelia was al eerder op de markt maar is nu opnieuw uitgebracht met opvallende nieuwe wijzerplaten. Net als bij het merendeel van de horloges (en de klok) van MeisterSinger wordt ook bij de Carelia de tijd aangegeven met slechts 1 wijzer; elk streepje op de wijzerplaat staat voor 5 minuten.


Het mechanische ? met de hand op te winden ? uurwerk, is de prachtige Peseux 7001, die te zien is door de zichtbodem. Het glas is van gehard mineraal glas, maar het horloge kan optioneel ook voorzien worden van saffier glas. Ten slotte worden enkele modellen met leuk gekleurde banden uitgeleverd, zodat (met name) de dames de rest van hun outfit kunnen aanpassen aan dit bijzonder leuke horloge.


De winkelverkoopprijs van de MeisterSinger Carelia is ? 890,- of ? 930,- met parelmoeren wijzerplaat. Voor verkooppunten zie www.timecompany.nl, voor meer informatie over MeisterSinger www.meistersinger.net.