Er waait een nieuwe wind door de collecties van Marc Echo Watches, met ultra trendy dameshorloges die eer bewijzen aan een merk dat bekend staat om het maken en breken van regels. Deze horloges zijn voorbestemd aan vrouwen die het voortouw durven te nemen, en niet achteraan hobbelen.

Unisex horloges hebben bij het merk Marc Ecko tot nu toe de scepter gezwaaid; hoog tijd dus om te denken aan enkel en alleen de vrouwelijke gegadigden. De designs van de nieuwe horlogemodellen uitsluitend voor dames, zijn geïnspireerd op de bestsellers onder de herenhorloges, vooral de modellen met een knipoog naar de oversized chique look. Bovendien zijn er ook gloednieuwe vrouwelijke, vrolijke en sierlijke ontwerpen bij. Grafische motieven en legio materialen vieren hoogtij; strass, felle kleuren, lak, krokoprint, gemetalliseerde leren bandjes?Of ze nu jong en zonder vrees is, of gedistingeerd en sexy, er is een horloge voor elke persoonlijkheid in Marc Ecko?s Ladies Collection.


Marc Ecko "The Masterpiece"De durf van Mark Ecko gaat in de horlogemiddens niet ongemerkt voorbij en biedt nieuwe mogelijkheden voor het merk waarvan de naam quasi synoniem staat voor horloges met een rebelse uitstraling. Absoluut herkenbaar zijn de horlogecollecties met hun ietwat agressieve styling, unieke grafische details en ontelbare mogelijkheden in design. Het zijn onmisbare accessoires voor (jonge) dames die affiniteit hebben met mode, muziek, sport, technologie en sociale media; niet enkel om de tijd ervan af te lezen maar zo heerlijk modieus dat je er gewoon minstens één moet hebben.  Een Marc Ecko horloge uit de nieuwe damescollectie is dus een absolute musthave voor meiden die bij de tijd zijn!


De Marc Ecko damescollectie begint qua prijs bij ? 139,-. De in dit artikel getoond “Masterpiece”kost ? 229,-.


Tekst © voor Horloge.info door Mylène Koppyn