Het nieuwste model van Nieuw-Zeelandse merk Magrette is de Regattare Moana Pacific PVD. Dit model is gebaseerd op de gewone Moana Pacific (met gepolijst stalen kast) en de Regattare Kauri PVD (met een schijfje Kauri hout), als een mix van het beste van die twee modellen.

Regattare Moana Pacific PVD heeft een kast die diep zwart is gemaakt door physical vapor deposition (PVD), een coating die het staal niet alleen zwart kleurt, maar het ook krasvaster maakt. Het heeft dikker saffier glas en verbeterde lichtgevendheid van de lumen en ? op verzoek van veel Magrette fans ? geen secondewijzer.


Het meest bijzondere aan dit horloge blijft echter verborgen als het horloge gedragen wordt. In de zichtbodem zit namelijk een schijfje Nieuw-Zeelands Kauri hout (agathis australis), dat genummerd is en voorzien is van het logo van Magrette ? ingelegd met parelmoer van de paua schelp. Eeuwenoud moeras-Kauri uit Nieuw-Zeeland is het oudste bewerkbare hout ter wereld. de achterkant met Kauri houten schijfjeDe bomen zijn meer dan 45.000 jaar in moerassen bewaard en geconserveerd gebleven. De reuzen Kauriboom werd door Maori beschouwd als de koning van het Nieuw-Zeelandse woud en is een van de grootste en oudst-groeiende bomen ter wereld. De Kauri is nu beschermd.


De Regattare Moana Pacific PVD heeft een 44 millimeter brede kast, waarin een automatisch Miyota uurwerk zit. Het horloge zal in een gelimiteerde editie van 500 stuks worden gemaakt, en uitgeleverd worden in series van 100. De verkoopprijs in Europa is ? 339,- (exclusief verzendkosten), de eerste serie van 100 stuks kan nu vooruit besteld worden via www.magrette.eu.