De luxe horlogebanden van het Zwitserse merk Rhein Fils zijn sinds kort ook in Nederland verkrijgbaar. De producent in luxe lederwaren heeft in het Nederlandse bedrijf ChronoTime een vertegenwoordiger gevonden, die het merk via exclusieve verkooppunten aan de pols van de kieskeurige horlogeliefhebber wil krijgen.

Rhein Fils werd in 1913 in het Zwitserse plaatje St. Imier ? midden tussen de exclusieve horlogehuizen in “Watch Valley” ? opgericht. Al bijna 100 jaar werkt Rhein Fils met volledige toewijding aan de superieure en exclusieve handgemaakte horlogebanden, die door een ervaren team handwerkers en ontwerpers worden gemaakt voor de veeleisende clientèle. Tot op de dag van vandaag maakt Rhein Fils haar producten op de traditionele “Maroquinerie” manier, waarbij meer dan 50 bewerkingen nodig zijn om één enkel product te vervaardigen. Het merk staat echter niet stil in haar ontwikkeling: het maakt onder andere ook hoesjes voor de iPhone en Blackberry.


Rehin Fils horlogebanden


Rhein Fils maakt voor haar luxe lederen producten alleen gebruik van top kwaliteit Europees leer van traditionele leerlooierijen uit Italië, Frankrijk en Groot-Brittannië. Naast de Prestige collectie, waarvan veel van de horlogebanden standaard voorzien zijn van antiallergische titanium gespen, heeft Rhein Fils ook een basic-lijn met banden in een wat gematigder prijsklasse.


De Rhein Fils collectie wordt alleen verkocht bij exclusief geselecteerde verkooppunten en online via Horlogebanden.com. Kijk op RheinFils.com voor meer informatie over het merk of neem contact op met de Nederlandse vertegenwoordiger ChronoTime.biz.