De ontwerpers van Limes hebben met het nieuwe model met gangreserve aanduiding een nieuw hoogtepunt toegevoegd aan de Pharo collectie.

Door toevoeging van de gangreserve aanduiding aan de Limes Pharo is niet alleen een horloge ontstaan met een extra nuttige functie, het is ook een graag geziene en populaire complicatie onder horlogeliefhebbers. In het horloge huist het met de hand op te winden platte ETA kaliber 7001 uurwerk met gangreserve module. De hoogwaardige afwerking van het uurwerk met Côte de Genève decoratie en geblauwde schroeven is zichtbaar door de saffier glazen achterkant.

De uitgebreide decoratie met Clous-de-Paris en zonnestralen gravering domineert de wijzerplaat waarop de kleine seconde op 6 uur en de gangreserve op 12 uur te vinden is. De indexen en Arabische cijfers zijn met de hand opgelegd.
Op de roestvrijstalen kast zit een licht gebold en dubbelzijdig ontspiegeld saffier glas. Op de kroon staat het logo van Ickler, de familie die Limes in 1924 oprichtte en er nog steeds de scepter zwaait.

De Pharo met gangreserve aanduiding is verkrijgbaar met een zilveren of tweekleurige wijzerplaat.