Limes presenteert een nieuwe toevoeging aan haar collectie extreem diepe duikers, de Endurance Neptun. Het nieuwe model van de horlogebouwer uit het Duitse Pfortzheim maakt gebruik van de robuuste en bewezen constructie van de 1000 meter waterdichte duikerskasten van Ickler.

De stalen kast van het duikhorloge heeft een diameter van 41,2 mm en heeft een gesatineerde afwerking met een saffier glas. De eenzijdig draaibare duikring rond het glas roteert uiterst precies en veilig. De duidelijke 60 minutenschaal is bedenkt met een laag krasvast PVD en heeft een lichtgevende punt bij de 60. De buitenste rand van de duikring heeft 6 apart verschroefde indexeringen waardoor deze beter bedienbaar is met bijvoorbeeld duikhandschoenen aan. De wijzerplaat met het dominante cijfer 12, die in twee varianten ? wit-zwart en oranje-zwart ? verkrijgbaar is, heeft grote lichtgevende indexen en brede lichtgevende wijzers.
Het betrouwbare ETA kaliber 2824-2 uurwerk wordt door de massieve kast uitstekend beschermd. Aan de kast is keuze uit twee banden: een lederen band met rubber coating of een geheel stalen band.


Dit sporthorloge biedt een hoge betrouwbaarheid, gecombineerd met een goede afleesbaarheid en bediening. Ondanks de zeer hoge waterdichtheid is het horloge relatief plat met 12,6 mm. De Limes Endurance Neptun kost ? 1.395,- met de lederen, en ? 1.595,- met de stalen band. Voor verkoopadressen kunt u contact opnemen met Limes.