Horlogemerk TW Steel en de Turkse acteur Kıvanç Tatlıtuğ hebben samen een horloge ontworpen, op basis van de CEO Tech collectie. Kıvanç is voormalig ?Best Model of the World? en draagt als acteur de bijnaam ?Brad Pitt van het Midden Oosten?. Met de samenwerking mikt TW Steel op meer naamsbekendheid in de Arabische wereld en hoopt Kıvanç op zijn beurt juist bekender te worden in de rest van de wereld.

De drie TW Steel Kıvanç horloges (twee voor heren, één voor dames) maken deel uit van de TW Steel CEO Tech collectie ? het paradepaardje van het Nederlandse horlogemerk, dat uitblinkt door het hoge niveau van afwerking. De twee modellen voor heren zijn uiterlijk identiek, maar verschillen van elkaar qua afmeting: 44 en 48 millimeter. De horloges hebben een opvallend diepblauwe wijzerplaat met zonnestraalmotief, die prachtig contrasteert met de gezandstraalde kast met PVD roségouden coating.


Kıvanç Tatlıtuğ met zijn TW Steel CEO Tech


Het TW Steel Kıvanç damesmodel valt zo mogelijk nog meer op, omdat de bezel op de witgoud PVD gecoate kast is bezet met 128 echte diamanten en de wijzerplaat een parelmoeren glans heeft. Het horloge meet 44 millimeter.


TW Steel Kıvanç damesmodel CE4005Zowel de heren- als het dameshorloge hebben saffier glas, een horlogeband van Italiaans leer en dragen een 0S25 Miyota quartz chronografen uurwerk in zich, dat tijden kan meten vanaf 1/20 van een seconde. De stevige kasten zijn in de basis gemaakt van roestvrij staal.


De TW Steel Kıvanç horloges voor heren kosten ? 719,- (CE4003, 44mm) en ? 759,- (CE4004, 48mm) en het damesmodel (CE4005) kost ? 999,-. De horloges komen in een luxe TW Steel CEO Tech doos en de CE4005 heeft een certificaat dat bewijst dat de gebruikte diamanten echt zijn. Zie Horloge.info/TW-Steel voor meer info en nieuws over ?The Watch in Steel? of kijk op TWSteel.com.