Om de Happy Sport collectie nog wat op te vrolijken, pakt Chopard uit met een reeks nieuwe kleurrijke rubberen horlogebanden. Met deze serie, bestaande uit 12 kleuren, kan je Happy Sport horloge een look krijgen al naargelang je outfit, mood of doel.

Na de lancering van het eerste sporthorloge van de meester horlogemaker uit Genève in 1980, volgde de Happy Sport collectie in 1993. De reeks bleek onmiddellijk een hit te zijn. De innovatieve combinatie van staal en diamanten veroverde menig hart. De collectie bestaat uit vier lijnen en de modellen variëren in staal of 18-karaats goud. De vorm van de kasten is respectievelijk rechthoekig, ovaal of rond en er is ook een chronoversie. Deze laatste uit de Happy Sport collectie, die zich een klassieker mag noemen in het huis Chopard, bestaat ondertussen ook in volledig keramische uitvoering met rosé gouden lunet.


de kleuren van de banden naast de Happy Sport Chrono met blauw rubberen bandDiamanten en andere edelstenen, individueel of in vormen gezet, die elk op zich dansen tussen het topglas en de wijzerplaat, geven deze krachtige modellen een ultravrouwelijke glans. Tijdloos doch eigentijds, bescheiden doch exuberant; enkele superlatieven die deze collectie omschrijven. Superbe vakmanschap sinds 1860 smelt samen met eind twintigste-eeuws design.


Chopard zet de chronoversie graag weer even in het spotlicht door de lancering van rubberen horlogebanden die in wel 12 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. De vorm van de stalen band is in het rubber behouden, waardoor er niets veranderd aan de eenheid van de vormgeving van dit opvallende horloge. En wat is er nu vrouwelijker dan afwisseling? Juist, het kunnen aanpassen van de kleur van de horlogeband doet het hem helemaal. Op deze manier hoeft het prachtige horloge nooit te blijven liggen, als het er net even niet ergens bij zou passen.


© Horloge.info door Mylène Koppyn