Na een ochtend vol actie en emotie tijdens Roland Garros afgelopen weekend, waarbij ook André Agassi en Jim Courier een dubbel wedstrijd speelden tegen twee toekomstige tennis kampioenen, gaf horlogemerk Longines een liefdadigheids-galadiner om de stichtingen van haar Ambassadors of Elegance Agassi en Stefanie Graf te ondersteunen.

Onder de vele gasten bevonden zich tennislegendes als Courier en Mary Pierce (voormalig Roland Garros winnaars) en Pat Cash. Tijdens het diner overhandigde Agassi de ?Longines Prize for Elegance? aan Jim Courier als eerbetoon aan zijn werk via zijn stichting Courier?s Kids. Courier?s Kids richt zich op kansarme kinderen in Florida, door ze tennis trainingen te geven en op andere manieren te ondersteunen in het krijgen van een betere opleiding. Na de presentatie van de prijs, kreeg Courier ook nog een cheque overhandigd  door Florence Ollivier-Lamarque (CEO Swatch Group Frankrijk) en Walter von Känel (president Longines), voor zijn Couriers?s Kids stichting, ter waarde van $ 100.000,-.


vlnr: Florence Ollivier-Lamarque, Jim Courier, Walter von Känel en André Agassi


Lees voor meer informatie over de door Longines gesteunde doelen van André Agassie en Stefanie Graf: Horloge.info. Voor meer informatie en nieuws over Longines, zie Horloge.info/Longines en kijk op www.longines.com.