ICE Watch is op dit moment het best verkopende horlogemerk...ter wereld! En om dit voorlopig te blijven, zijn de designers van ICE Watch druk in de weer met originele variaties op het bekende ICE Watch thema. Welke betere gelegenheden voor Nederland, dan in 2012 Koninginnedag, het EK voetbal én de Olympische Spelen aan te grijpen en de speciale ICE-Holland te presenteren?

Het is een geniale greep: de bestaande oranje ICE Watch Sili, die van de kunststof kast tot aan de silicone rubberen band helemaal knal oranje is, voorzien van 3 in plaats van 1 pasant en deze dan in rood-wit-blauw… Het horloge is hiermee de hele zomer actueel: bij ieder Oranje feest, bij iedere overwinning en bij iedere medaille, is de ICE-Holland het ultieme oranje horloge. Daar mogen we onze Zuiderburen (ICE Watch komt uit België) toch wel voor bedanken!


ICE-Holland is verkrijgbaar bij alle Ice-Watch dealers in Nederland, in de maten Unisex (? 95,-) en Big (? 105,-). Kijk op Horloge.info/ICE-Watch voor meer nieuws en informatie en bezoek ICE-Watch.com.