Nederlands grootste online horlogewinkel Horloge.nl opent vandaag officieel haar eerste fysieke winkel met een ontvangst voor genodigden. Het online samenwerkingsverband van Rob Versteeg (Squiggly Trading, o.a. Squiggly.com en MastersinTime.com) en Henrik de Keizer (De Keizer Media, o.a. Horloge.info en Horlogeforum.nl) zoekt door ?offline te gaan? vooral verdieping in de klantenrelatie.

Horloge.nl ging begin dit jaar online en was al snel officieel verkooppunt van maar liefst 60 horlogemerken. Henrik de Keizer: ?Omdat Horloge.nl alle horloges op de website ook daadwerkelijk op voorraad heeft (momenteel ruim 5.300) groeide de website uit tot de grootste online horlogewinkel in het Nederlandse taalgebied. Met de opening van de fysieke winkel, die door de positionering naast het magazijn van Horloge.nl ook kan putten uit de volledige voorraad, willen we het klantencontact intensiveren en het vertrouwen optimaliseren?. Rob Versteeg: ?Het persoonlijk ophalen van een online besteld product is voor meerdere groepen mensen interessant: mensen die het bestellen en bezorgen via het internet niet snel genoeg gaat en mensen die bestellen via internet toch nog een beetje eng vinden. Daarbij kan men in onze showroom alle horloges eerst nog even vasthouden. Bij aanschaf van vooral de duurdere horloges is dat vaak belangrijk.?


Horloge.nl is gespecialiseerd in horloges van merken met prijzen van ? 50,- tot ? 300,- met uitlopers tot ? 1.000,-. De fysieke Horloge.nl winkel is vanaf maandag voor het publiek geopend.


Adres:
Horloge.nl
Willebrordusstraat 16
3037 TR Rotterdam