Na het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en België, is Nederland aan de beurt om veroverd te worden door Holler Watches: opvallende en unieke lifestyle horloges. Holler haalt inspiratie uit de zwarte Urban en Soul muziek en brengt dit over op opvallende collecties kleurrijke horloges.

Holler heeft collecties met sprekende namen als ?Crazies?, ?Superfly? en ?Funked Up?. De bijbehorende horloges hebben wijzerplaten voorzien opvallende kleuren en van muzieklabel illustraties. Daarnaast heeft Holler ruime keuze uit een aantal stoere en toch stijlvolle modellen met wijzers of digitale tijdsaanduiding, in combinatie met lederen of stalen banden. De modellen van Holler variëren in grote tot maar liefst 55 mm, zijn gemaakt van staal, waterdicht tot 5 ATM en hebben Miyota uurwerken.


Holler is sponsor van de Premier League Club Crystal Palace en heeft onder andere het Belgische talent Romelo Lukaku (gisteren nog door Chelsea aan Everton verhuurd) als een van de merkambassadeurs. De horloges van Holler variëren in prijs van ? 59,- tot ? 195,-. Voor meer informatie, zie HollerOnline.nl. De Nederlandse distributeur is Eightline.nl.


Holler horloges