Hamilton presenteert op Baselworld een aantal nieuwe modellen. De meest opvallende daarvan zijn zonder twijfel de Belowzero, X-Copter en Codebreaker.

De Belowzero (of BeLOWZERO zoals Hamilton het zelf schrijft) is een horloge voor diepzeeduikers met een waterdichtheid van 200 of 1000 meter. Het horloge is er in drie verschillende versies die qua afmeting, uurwerk en waterdichtheid van elkaar verschillen. Zo is er een versie met zwarte PVD laag en een automatisch ETA 2826 kaliber die tot 1000 meter waterdicht is en 46 mm meet (op de foto). Dan is er een 42 mm roodgoud vergulde versie, 200 meter waterdicht met een automatisch ETA 2824 uurwerk en een chronograaf van 46 mm, zowel met zwart PVD als roodgoud verguld verkrijgbaar met een automatisch Valjoux 7750 uurwerk. De verschillende versies gaan tussen de 645 en 1395 euro kosten.

De X-Copter heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een duidelijke link met de luchtvaart. Zo beschikt het horloge voor de vluchtvoorbereiding over een tabel waarmee gemakkelijk Fahrenheit in Celsius (en omgekeerd) om te rekenen zijn en een functie die de maximale vluchtbelasting berekenen kan, de zogenaamde Maximum Take-off Weight of M.T.O.W.
Verder doen veel details van het ontwerp denken aan een helikopter zoals de achterkant van de kast die een uitsnede in de vorm van propellers heeft die een blik op het automatische Valjoux 7750 chronografen uurwerk geeft. De stalen kast meet 44 mm, het horloge is tot 100 meter waterdicht en gaat rond de 1000 euro kosten.

De Code Breaker zou het in elke Science-Fiction film goed doen. Het ontwerp van de hoekige kast doet tegelijkertijd denken aan een bankkluis, een bulldozer en een ruimteschip. Ook van dit horloge zijn verschillende modellen en versies verkrijgbaar zijn. Het horloge is er in twee afmetingen, 48,5 en 38,5 mm. De kast is onder anderen in geborsteld titanium, zwart, geel- of roodgoud PVD en in het wit verkrijgbaar. Het 48,5 mm brede model heeft een automatisch 7753 chronografen uurwerk en het 38,5 mm brede model een automatisch ETA 2671 uurwerk. De prijs van de horloges zal tussen de 565 en 1395 euro liggen.