De nieuwe collectie Guess Rigor horloges worden door Guess gekenmerkt als een collectie voor de ?Guess Guy?: ?een modebewuste man met een indrukwekkend gevoel voor stijl, waarmee hij in no-time een opvallend ensemble samenstelt?. Of u zich hierdoor aangesproken voelt of niet; de Rigor horloges vormen een bijzonder stoere collectie horloges, voor een bijzonder goede prijs.

De Guess Rigor collectie speelt perfect in op de kleuren die nu in zijn: denim blauw en rosé goud. In de 45 millimeter brede horloges voor mannen komen deze kleuren regelmatig terug ? ook in combinatie met elkaar ? en denim komt als stof zelfs terug in de horlogeband van een van de modellen. Naast blauw en rosé goud, ontbreken staal, wit en zwart natuurlijk niet, en de Rigor horloges zijn door deze modieuze kleurstellingen dan ook zeer goed te combineren met elke casual look.


De horloges zijn er in 8 verschillende modellen, die allemaal beschikken over een handige dag- en datumaanduiding en 100 meter waterdicht zijn. De Guess Rigor horloges met rubberen, denim, lederen en stalen band kosten ? 199,-. Het speciale model voor DJ Tiësto kost ? 249,-. Kijk op Horloge.info/Guess voor meer informatie en bezoek Guess.eu.


klik aan voor een gortere afbeelding van de Guess Rigor horloges