Dé kleur voor 2014 is ?midnight blue?, een diep donkere blauwtint die dit jaar in de collecties van vele merken zal terugkomen. Guess collection (Gc), het ?Swiss Made? horlogemerk van het Amerikaanse modehuis Guess, trapt af met de Gc-3 Blue Dial, een nieuwe uitvoering voor de populaire en stoere Gc-3 collectie voor mannen.

De Gc-3 Blue Dial valt op door de geraffineerde details. De diepblauwe wijzerplaat wordt omlijst door een donker antraciet metalen bezel, die bevestigd is op de stalen kast, die een diameter heeft van 44 millimeter. Rosé gouden accenten op de wijzerplaat, bezel en de drukkers van de chronograaf, benadrukken het sportieve en tegelijk chique karakter van het horloge.


Voor de bouw van haar horloges maakt Gc gebruik van de betere materialen. Zo is de Gc-3 Blue Dial voorzien van een Zwitsers Ronda uurwerk, dat het horloge voorziet van tijd, datumaanduiding en een chronograaf (om tijden mee te kunnen meten). De wijzers zijn voorzien van Super-LumiNova®, voor een optimale afleesbaarheid in het donker en boven de wijzerplaat zit saffier glas, dat zeer krasvast is. Het horloge is daarnaast waterdicht tot een druk van 10 BAR (100 meter), zodat er zelfs veilig mee gezwommen kan worden.


Gc-3 Blue Dial


De Gc-3 Blue Dial kost ? 599,-. Kijk op GcWatches.com voor meer nieuws en informatie.