Gucci heeft een fraaie uitbreiding van haar G-Timeless collectie gepresenteerd: de Gucci G-Timeless Slim. De horloges met opvallende Gucci uitstraling vallen, met een kasthoogte van slecht 6 millimeter, met gemak in het op dit moment über-trendy ultra-platte mannenhorloge segment.

De ?G-Timeless Slim? horloges zijn ontworpen door Gucci?s creatieve directeur Frida Giannini. In het model heeft ze de klassieke elementen van de G-Timeless collectie terug laten komen, maar dan in een meer gestroomlijnd design en een slechts 6 millimeter hoge en wel 40 millimeter brede stalen kast. De G-Timeless Slim komt in verschillende uitvoeringen, elk met een eigen horlogeband. Er zijn twee varianten met een lederen band: met antraciet grijze wijzerplaat met een camelkleurige band en een ivoorkleurige wijzerplaat met een donkerbruine band. De derde uitvoering heeft ook een antraciet grijze wijzerplaat, maar dan met een stalen mesh (of milanaise) horlogeband ? een combinatie die aan een ultra-plat horloge bijzonder fraai staat.

Gucci G-Timeless Slim

De horloges dragen allemaal de emblematische Gucci groen-rood-groene vlag op drie uur en hebben de datum op 4 uur. De quartz horloges zijn gemaakt in Zwitserland en zijn verkijgbaar vanaf ? 660,-. Kijk voor meer informatie over Gucci horloges op Horloge.info/Gucci of bezoek GucciTimeless.com.