Met de Gc-3 Chrono serie brengt Gc Watches een nieuwe serie chronografen. Weliswaar gebaseerd op de eerdere Gc Chrono serie, maar met een opvallend stoerder uiterlijk waarin Gc Watches zijn Sport Chic signature look benadrukt. Alle Gc-3 horloges zijn in Zwitserland zijn gemaakt en hebben een verbluffende afwerkingsgraad.

Deze afwerkingsgraad is vooral mooi terug te zien in de wijzerplaat. Deze gelaagde wijzerplaat bestaat uit een ingegraveerd tegelpatroon en heeft met de hand aangebrachte en opgelegde indexeringen waardoor een fraai 3D effect ontstaat. De 12-hoekige bezel met daarop zes ?studs? zorgt voor een extra stoere look & feel. De horloges uit de Gc-3 serie variëren qua stalen kast in kleur en qua band in materiaal: van geheel zilverkleurig met roestvrijstalen band tot rosé goud met croco leren band. Alle horloges hebben een quartz chronografen uurwerk met drie subindexen. De centrale tijd en chrono secondewijzer worden vergezeld van drie kleine precisiemeters voor (gewone) seconde, chrono minuten en chrono 1/10 seconde, waardoor tijden één tiende seconde nauwkeurig tot 30 minuten gemeten kunnen worden.


modellen van de Gc-3 Chrono serie


De horloges uit de Gc-3 Chrono serie hebben een datumvenster op vier uur en zijn bovendien tot 100 meter waterdicht. De stalen kasten meten 43 millimeter. De horloges zijn verkrijgbaar vanaf ? 580,-. Zie voor meer informatie over Gc (Guess Collection) www.gcwatches.com. Voor verkoopinformatie kunt u IBB Amsterdam bellen: (020) 342 80 80.