Gc Technoclass, het nieuwste model van Guess luxere horlogelijn Guess Collection (Gc), geeft een vintage touch aan de Gc herencollectie. Het ontwerp van dit in Zwitserland gemaakte horloge, wordt gekenmerkt door de opvallende kast met een sobere bezel, die het ontwerp een klassieke touch geeft en de aandacht trekt naar de gedetailleerd uitgewerkte wijzerplaat. De Gc Technoclass is er in vier uitvoeringen.

Gc horloges zijn ?Swiss Made? en dus ook voorzien van een Zwitsers uurwerk ? in dit geval het gloednieuwe high-precision chronografenuurwerk R3540D van Ronda, met een functionele betrouwbaarheid op topniveau. Naast de gewone tijd kunnen er met het horloge in stapjes van 1/10 seconde (tussen) tijden gemeten worden met een maximale lengte van 30 minuten. De duidelijke datumaanduiding is stijlvol verwerkt in de fraai geguillocheerde wijzerplaat en de indexen en wijzers zijn gecoat met SuperLuminova®, waardoor de Gc Technoclass een uitstekende afleesbaarheid geeft.


Gc Technoclass: klik aan voor een grote afbeelding


Verdere kenmerken van de kwaliteit van het horloge zijn het gebruik van 316L gehard roestvrij staal voor de 44 millimeter brede kast, krasbestendig saffierglas en een waterbestendigheid tot 10 BAR, waardoor er met het horloge zelfs gezwommen kan worden. De Gc Technoclass komt in vier wijzerplaatvarianten en kost tussen de ? 549,- en ? 599,-. Kijk op GcWatches.com voor meer nieuws en informatie.