Het Amsterdamse familiebedrijf Ace Juweliers Groep lanceerde onlangs een vernieuwde versie van hun website AceJewelers.com en twee nieuwe eBoutiques: AceTrends.com en AceEyewear.com. Ace was in 2008 de eerste Nederlandse juwelier die zich met AceJewelers.com op eCommerce gebied op het hogere prijssegment richtte. Met de nieuwe websites spreekt Ace nu ook direct het trend-segment en de zonnebrillen markt aan.

Ace had met AceJewelers.com in 2008 een heuse primeur, doordat het Amsterdamse familiebedrijf online (als officieel dealer en met goedkeuring van de merken) luxe horlogemerken ging verkopen, die tot dan toe alleen offline te krijgen waren. Ace speelde daarmee een pioniersrol op het gebied van eCommerce in de traditionele en soms conservatieve juwelierswereld. Nu, vijf jaar later, lanceert Ace het volledig vernieuwde AceJewelers.com en introduceert het twee totaal nieuwe websites: AceTrends.com en AceEyewear.com. Het scheiden van de verschillende segmenten, zoals de norm in de drie fysieke winkels van Ace, is hiermee ook doorgetrokken naar de eBoutiques; AceJewelers.com voor het hogere segment, AceTrends.com voor het trend-segment en AceEyewear.com voor zonnebrillen. Deze scheiding biedt Ace de mogelijkheid om een passende omgeving voor elk van de doelgroepen te creëren. Door te werken met verschillende kleurstellingen hebben de websites dan ook een eigen, doch herkenbaar gezicht gekregen.


AceTrends.com


Ace CEO Alon Ben Joseph: ?Wij zijn in 2008 als organisatie veranderd van een klassiek retailer tot een echte omni-channel retailer, waar fysieke boutiques, eBoutique, mCommerce, Concierge Service, social media en print media, hand in hand gaan. Ruim 20% van onze groepsomzet komt uit eCommerce en wij hebben er vertrouwen in dat deze groei blijft doorzetten ?.


AceEyewear.com


Familiebedrijf Ace Juweliers bestaat sinds 1975 en is opgericht door David Ben Joseph. Vader David runt Ace & Spyer Juweliers op het Koningsplein, zoon Amir bestiert Ace Trends in de Leidsestraat, en zoon Alon geeft leiding aan Ace & Dik Juweliers in de Van Baerlestraat en de eBoutiques.