G-Shock introduceert de GA-110 als ideale partner voor de actieve man. Het oversized G-Shock-horloge combineert een stoere uitstraling met betrouwbare techniek en uitgebreide functionaliteit. Deze nieuwe G-Shock past bij elke levensstijl en kan elke uitdaging aan.

Of de G-Shock GA-110 nu gedragen wordt bij het skaten, off-road mountainbiken met vrienden of op een zaterdagavond in de club: met zijn ultra-schokbestendige behuizing laat dit horloge je nooit in de steek. Met de met 51,2 millimeter opvallend grote kast, ziet dit oversized horloge er niet alleen ongelooflijk goed uit, het is ook voorzien van een wijzerplaat die in elke situatie eenvoudig af te lezen is.


De G-Shock GA-110 is uitgerust met mineraalglas, is ultra-schokbestendig, waterbestendig tot 200 meter diepte (20 bar) en is voorzien van een chronograaf. De stopwatch heeft een nauwkeurigheid van 1/1000 seconde. De indicatie voor tijdzones en de tijden van 29 wereldsteden maken de GA-110 tot de perfecte metgezel voor iedereen die houdt van actie en avontuur op reis.


De G-Shock GA-110 is verkrijgbaar in antraciet en wit bij de G-Shock-verkooppunten voor ? 119,-.