Het uit 1884 daterende horlogehuis Edox ontwikkelt zich stormachtig met nieuwe modellen die zijn uitgerust met geavanceerde horlogetechnieken. Zo wordt de Edox Grand Ocean serie nu uitgebreid met een automatisch horloge met GMT (tweede tijdzone).

Het is een horloge dat kracht en dynamiek uitstraalt. De stalen kast zorgt voor een gladde look terwijl de in kompas-stijl uitgevoerde wijzers het maritieme karakter van de serie onderstrepen. De tweede tijdzone functie via een rode wijzer en de 5-daagse datumaanduiding maken de Edox Grand Ocean GMT Automaat tot een uitstekende metgezel voor avonturiers die graag Business Class reizen.


Edox Grand Ocean GMT Automatic in zwart - klik aan voor een grotere fotoDe balans, het kloppend hart van het mechanische Edox 93 uurwerk (ETA 2893), is zichtbaar door een zichtvenster aan de achterzijde van de horlogekast, die 45 millimeter breed s en verkrijgbaar is in zwart (PVD) met zwarte wijzerplaat of staal met witte wijzerplaat. Boven de wijzerplaat is het saffier glas aan de binnenzijde ontspiegeld. De horloges komen aan een gevulkaniseerd rubberen band.


De zwarte versie van de Edox Grand Ocean GMT Automatic kost ? 2.250,- en de witte versie ? 1.995,-. Voor meer informatie over Edox zie www.edox.ch, voor verkoopinformatie kunt u zich wenden tot S. Weisz uurwerken via telefoonnummer 020 ? 679 46 33.