ck (Calvin Klein) komt voor het najaar met een nieuwe collectie horloges, waarvan de mannen worden bediend met de ?drive?. De ck drive komt in twee uitvoeringen, die in de basis hetzelfde zijn, maar waarvan de details (zoals zo vaak) het verschil maken: een uitvoering voor als elegantie is vereist en eenn atletisch model voor de sportiviteit.

De elegante ck drive is een 45 millimeter chronograaf, met een zwart lederen band en een zilveren of zwarte wijzerplaat. Het ingetogen horloge is een serieuze tijdmeter, die de verfijnde smaak van de eigenaar uitdraagt. De atletische ck drive is qua afmeting en wijzerplaatvarianten hetzelfde, maar kent rond de (sub)indexen rode details en is voorzien van een (auto)sportieve zwart rubberen band ? een uitvoering die de naam van het horloge eigenlijk meer eer aan doet.


ck drive


De wijzerplaat en kast zijn opgebouwd uit lagen, waardoor beide modellen een fraaie diepte krijgen. In de stalen kast huist een betrouwbaar ETA quartz uurwerk (kaliber G10.211) dat tijden van 1/10 van een seconde tot 30 minuten kan meten. De ck drive met lederen band kost ? 355,- en met een rubberen band ? 370,-. Kijk voor meer informatie op Ck.com en bel voor verkooppunten met de Swatch Group: 0031 (0)40 21 99 999.