De nieuwste DS Spel lijn is Certina in optima forma, de veelzijdige collectie versterkt de glansrijke reputatie van het authentieke Zwitserse horlogemerk. Traditie en harmonieus design gaan weer schitterend hand in hand.

De Certina Spel Lady heeft een briljant ontwerp dat sportief op klassieke wijze benadert, casual en chique. Deze nieuwe lijn heeft verschillende facetten die de horloges alleen maar interessanter maken. Enerzijds bedachtzaam en ingetogen, maar ook vrouwelijk, dynamisch en energiek. Met of zonder diamanten, de DS Spel is een perfecte match voor elke situatie.


De DS Spel lijn omvat een veelheid aan verschillende uitvoeringen, waaronder bijvoorbeeld een met edelstenen verrijkte versie met maar liefst 28 Top Wesselton 32/24 diamanten in verticale rijen langs de lange zijden van de horlogekast. Er zijn wijzerplaten van wit, zilver en zwart met contrasterende facetwijzers en indexen in geel, zilver of nikkelzwart.De DS Spel Lady modellen zijn vanaf ? 315,- verkrijgbaar. Het afgebeelde model met diamanten kost ? 990,-. Zie voor meer informatie over Certina en verkooppunten www.certina.com.