De sportieve, elegant en een tikkeltje gewaagde Breitling Colt 33, reflecteert de ware aard van de Breitling vrouw. De nieuwe collectie is een interpretatie op de reeds bestaande Breitling modellen, nu voorzien van leren horlogebandjes in ravissante kleuren. Kleurrijk is de zomermode en tussen veel kleuren rond te pols zullen dames ook kunnen kiezen.

Dankzij origineel design, de kast van 33 mm en ? Breitling eigen ? uitzonderlijke technologie, heeft de Colt 33 sinds de lancering in 2011 de harten en polsen van vrouwen veroverd, die schoonheid met professionele techniek gecombineerd willen zien. Breitling introduceert nu nieuwe versies met een opvallend gedistingeerd uiterlijk. De aandacht gaat vooral uit naar een reeks horlogebandjes gemaakt van Sahara-leer; herkenbaar aan het gestanste motief dat lijkt op kleine duinen. Verkrijgbaar in kleuren rood, blauw, roze, oranje en wit, sluit dit kleurenpalet naadloos aan bij de vrolijke tinten waar de zomermode ons ook mee overgiet.


Breitling Colt 33 in donkerblauw en oranje


Echter zou het maar wat te eenvoudig zijn om een reeks nieuwe bandjes te creëren en daarmee een nieuwe collectie. Niet bij Breitling, uiteraard; de kleur van het gekozen bandje is terug te vinden op de uurmarkeringen op de wijzerplaat, waarmee een compleet nieuwe look is gecreëerd. Het gepolijste oppervlak van de kast biedt een mooi contrast met de satijnglans geborstelde lunet en de cijfers die hierin gegraveerd zijn. Op vraag kan dit glimmende vrouwelijke accent nog versterkt worden door een lunet bezet met diamanten (zie foto bovenaan). De bijzondere vormgeving en afgelijnde contouren van de drie, zes en negen komen schitterend tot hun recht op de wijzerplaat met rooster-motief.


Breitling Colt 33 in wit, roze en rood


Trouw aan de hoogstaande Breitling-technologie, beschikt de supersportieve Colt 33 over een Breitling SuperQuartz uurwerk: tien maal accurater dan de gewone quartz uurwerken ? vanzelf COSC gecertificeerd. Het krasvrije saffierglas is aan beide zijden afgewerkt met een anti-reflectieve laag en de schroefkroon en de stevige stalen kast met waterbestendigheid tot 500m diepte (druk), werken deze Colt 33 tot in de puntjes af.


De nieuwe Breitling Colt 33 modellen beginnen qua prijs bij ? 2.090,-. De met diamanten bezette lunette kost ? 5.180,- extra. Kijk op Horloge.info/Breitling en Breitling.com voor meer nieuws en informatie over het horlogemerk.