Breitling Chronoliner in Aurora blauw en Panemaans brons

De Breiling Chronoliner, gelanceerd in 2015 heeft twee nieuwe modellen. De nieuwelingen zijn uitgevoerd in blauw en brons, beide hebben dankzij de kleurcombinaties een sterk karakter en een complicatie die het mogelijk maakt simultaan drie tijdzones uit te lezen .

Geïnspireerd op een Breitling ontwerp uit de jaren vijftig en zestig vervolgt de Chronoliner  de Breitling luchtvaartraditie, maar dan in een moderner jasje. Het originele modellen hadden een kast van maximaal 43 mm, in die dagen ook al niet gering. De huidige model heeft er iets bij gedaan; de stalen kast meet 46 mm en lijkt nog robuuster door de ceramische lunette die grove uitsparing heeft voor meer grip. Nieuw voor het  tot 100  meter  waterdichte model zijn de kleuren  blauw en brons.  Het chronograaf uurwerk , kaliber 24 is COSC gecertificeerd en  drijft met 28.800 tikken per uur de chronograaf functies aan. Anders dan de bekende Navitimer ontbreekt de rekenliniaal, maar heeft het horloge een draaibare, ceramische lunette met een tweede tijd aanduiding.

Breitling Chronoliner

Breitling Chronoliner

De wijzer met de rode punt dient om een ??tweede tijdzone af te lezen, terwijl de draaibare ring  met 24-uursschaal een derde tijdzone aangeeft. De Aurora blauw of Panemaans bronzen Chronoliner is verkrijgbaar met een lederen een band, een Milanese band of een rubberen met het profiel van een Milanese band.

Chronoliner bronze rubber strap

Prijzen: lederen band € 6.460,-  stalen band: € 6.970,-

Meer informatie: Breilting.com