De Culemborgse juwelier Bouman Juwelen is onlangs met een compleet vernieuwde webwinkel online gegaan. Onder de naar ?BoumanOnline? werd al sinds eind 2008 een groot assortiment aan sieraden en horloges verkocht, met de nieuwe website denkt de juwelier nu de perfecte basis voor groei in de komende jaren te hebben gerealiseerd.

Bij de opzet van de nieuwe website is door Robbert Treffers, verantwoordelijk voor de e-commerce activiteiten van Bouman Juwelen, veel aandacht besteed aan de uitstraling: met een chique en luxueus ?interieur? wil de juwelier een grotere klantenkring bereiken. Met name de traditionele klant, gericht op kwaliteitsproducten als Zwitserse horloges en bijzondere juwelen, moet via het internet worden bereikt. Bouman Juwelen heeft als filosofie dat wanneer de service goed is, je de mogelijkheid krijgt om je écht te onderscheiden, zo ook op internet.


Bouman "offline" aan de Culemborgse Markt 43De horloges van onder andere Tissot, Certina, Pequignet, Longines en Glam Rock die via de website worden gepresenteerd, komen allen met officiële merkgarantie. Voor Zwitserse horloges heeft de juwelier speciaal voor verkoop via het internet de ?BoumanOnline Garantie?, deze verlengt de fabrieksgarantie met drie jaar tot een totaal van vijf jaar volledige zekerheid.


Bouman Juwelen wil de komende tijd nog gebruiken om www.boumanonline.nl te perfectioneren en om diverse tests te doen. Vanaf medio oktober zal voorzichtig worden begonnen met de eerste on-site marketingactiviteiten zoals speciale aanbiedingen met cadeaus en prijsvragen.