IWC presenteert de Big Pilot Perpetual Calendar Boutique Exclusive, een tot wereldwijd slechts 250 stuks gelimiteerd model dat IWC alleen verkoopt bij haar eigen Boutiques én bij Ace & Dik in Amsterdam. Ace & Dik is door IWC als enige verkooppunt in de Benelux en Scandinavië uitgekozen om dit bijzondere horloge te mogen verkopen, om haar 10-jarige jubileum extra glans te geven.

Het in 1868 opgerichte International Watch Company (IWC) kwam in 1936 met het eerste speciaal voor de luchtvaart ontwikkelde polshorloge. Het uurwerk was beschermd tegen magnetische velden, temperatuurschommelingen en plotselinge drukverschillen en voorzien van een nagenoeg onbreekbaar glas. Nu, 86 jaar later, is er een nieuw model: de automatische IWC Big Pilot Perpetual Calendar Boutique Exclusive, uitgevoerd in roodgoud met bijpassende wijzerplaat en een eeuwigdurende kalender.


klik aan voor een grote afbeelding van de IWC Big Pilot Perpetual Calendar Boutique Exclusive


IWC ontwierp de ?Boutique Exclusive? in beginsel uitsluitend voor de eigen Boutiques, maar vanwege het 10-jarig bestaan van Ace & Dik maakte IWC een uitzondering. Eigenaar van Ace Juweliers Alon Ben Joseph: ?Doordat wij verschillende IWC shop-in-shops hebben, hebben wij een hele sterke relatie met IWC. Het merk wilde ons daarom graag helpen om op een unieke manier ons jubileum te vieren. Het is zeer bijzonder dat wij dit model mogen verkopen in de Benelux en de Scandinavische landen. Het horloge heeft immers nooit in de standaard collectie gezeten.?Omdat Ace Juweliers dit jubileum graag samen met haar klanten wil vieren, krijgen zij bij aanschaf van de Big Pilot Perpetual Calendar Boutique Exclusive een compleet verzorgd weekend in Amsterdam aangeboden, bestaande uit twee nachten verblijf in het Conservatorium Hotel, dineren in een sterrenrestaurant, ontspannen in het spa-resort van het hotel en gratis entree tot alle musea in Amsterdam. Tot slot staat de Ace Concierge Service 24/7 voor hen paraat.


IWC Big Pilot Perpetual Calendar Boutique Exclusive


De Big Pilot Calendar kenmerkt zich door de lederen band, roodgouden kast en eeuwig durende kalender. Het horloge heeft een diameter van 46,2 millimeter, is voorzien van het automatische IWC kaliber 51614 en kost ? 42.100,-. Om het horloge te bezichtigen kunt u terecht bij Ace & Dik in de Van Baerlestraat 46 te Amsterdam. Het horloge is ook online te bestellen via de eBoutique AceJewelers.com.


Kijk op Horloge.info/IWC en IWC.com voor meer nieuws en informatie over het Zwitserse horlogemerk.