Swiza omschrijft zichzelf als een rebel-merk met Zwitserse horlogemakers die horloges maken in stedelijke stijl; urban en trendy, Zwitsers en betaalbaar. Voortbouwend op de gevestigde achtergrond van de productie van uurwerken en zakmessen in Delémont, heeft Swiza een nieuw merk horloges ontworpen om aan de eisen van de volgende generatie te voldoen met strak vormgegeven horloges. De collectie horloges met Zwitsers uurwerk tegen betaalbare prijzen is bedoeld voor mensen van alle leeftijden die iets te zeggen hebben. Voor metro-persoonlijkheden die op zoek zijn naar stijl en karakter.

De nieuwe Swiza horloge collectie heeft vier heren of uni-seks modellen: de Magnus, Magnus GMT, Kretos en Alza.

Swiza horloge Kretos

Swiza Automatisch horloge Kretos is afgestemd op functionaliteit

De wijzerplaat van de Magnus heeft grote indexen in een contrasterende kleur (oranje, goudkleurig of groen) op een zwarte wijzerplaat, of zwarte indexen op een witte wijzerplaat. De band is van leer met contrasterend stiksel of van kunststof met een camouflagepatroon. De 48 mm kast is van roestvaststaal en heeft een gouden PVD coating. Waterdicht tot 100 meter. De Magnus GTM met extra tijdzone en de naam van meerdere steden op de behuizing is gegraveerd, heeft dezelfde kleuren voor de wijzerplaat De band is van nubuck lederen band. De Magnus en Magnus GMT hebben een quartz-uurwerk. Prijzen van 230-320 euro.

Swiza Magnus GMT

Swiza Magnus GMT

Swiza Magnus heeft grote indexen in een contrasterende kleur.

Swiza Magnus heeft grote indexen in een contrasterende kleur.

‘Less is more’ automatisch horloge (ETA 2824-2 ) Kretos met 44 kast en zwarte, nachtblauwe, zilverkleurige of beige wijzerplaat is is afgestemd op functioneel. De  eenvoudige en elegante lederen band is er in zwart, bruin, blauw of grijs. De gangreserve bedraagd 38 uur, de waterbestendigheid 100 meter. (Vanaf 630 euro)

Swiza horloge Azla

Swiza horloge Azla

 

Unisex horloge Alza tenslotte heeft een quartz-uurwerk, Ronda 515, en een 40 mm kast van roestvaststaal met PVD coating. De lederen banden zijn er in zwart, brons en bruin. Het horloge is ook leverbaar met Milanese band.  Prijzen van 175 tot 220 euro.

Meer informatie: Swiza.com