Morgen, 8 maart 2012, gaat Baselworld 2012 - de grootste en meest toonaangevende horloge en sieraden beurs ter wereld ? weer van start. Tijdens dit jaarlijkse evenement, dat tot en met 15 maart duurt, presenteren vrijwel alle horloge- en sieradenmerken op 160.000 m2 beursvloer hun nieuwe producten, worden innovaties getoond, zakelijke contacten gelegd en kunnen de trends voor het komende jaar worden bekeken. Horloge.info is de hele beurs (voor de 5e keer op rij!) voor u op Baselworld aanwezig, en zal u de komende weken alle belangrijke nieuwtjes op horlogegebied tonen.

Baselworld is niet alleen een belangrijke beurs voor de industrie (± 1.800 exposanten uit 45 landen, die door tienduizenden inkopers en juweliers worden bezocht) en de pers (± 3.000 vertegenwoordigers van diverse media uit 75 landen), ook voor liefhebbers is de ?show? te bezoeken. Vanuit de Benelux maken jaarlijks tientallen horlogeliefhebbers de reis, om in één of ? met 160.000 m2 beursvoer niet onverstandig ? meerdere dagen zoveel mogelijk nieuws ?live? mee te krijgen. De organisatie verwacht in 2012 weer meer dan 100.000 bezoekers uit heel de wereld ? het is dan ook niet verwonderlijk dat er voor de periode tijdens Baselworld in Bazel en wijde omtrek al maanden geen hotelkamer meer (tegen een normaal tarief) te vinden is.


Horloge.info op Baselworld 2012Horloge.info zal tijdens Baselworld 2012 voor het vijfde jaar op rij op de beursvloer aanwezig zijn en dagelijks enkele opvallende nieuwtjes voor u publiceren. We krijgen van de horlogemerken tassen vol met folders, boeken en memorysticks mee, zodat ook de eerste weken na ?Basel? de inhoud van Horloge.info gedomineerd zal worden door nieuws dat we daar hebben gekregen. Via onze homepage kunt u al het laatste beursnieuws op de voet volgen. Voeg Horloge.info daarom toe aan uw favorieten en mis niets!


Een tip: Baselworld heeft voor 2012 een voor bezoekers van de beurs erg nuttige app uitgegeven, voor Apple (iPhone, iPad en iPod Touch), Blackberry en Android smartphones, die gratis te downloaden is. Op de app zijn alle exposanten weergegeven via een 3D plattegrond, waarop de eigen favorieten kunnen worden opgezocht een aangegeven.
 
Baselworld 2012
Data: donderdag 8 tot en met donderdag 15 maart
Locatie: Exhibition Center Basel (Bazel, Zwitserland)
Openingstijden: dagelijks van 9:00 tot 18:00 uur. 31 maart tot 16:00 uur
Entree: dagkaart CHF 60,- (± ? 50,-), 8 dagen kaart CHF 150,- (± ? 125,-)
Internet: Baselworld.com