De lente/zomercollectie van Casio Baby-G is gearriveerd. De nieuwe, sprankelende modellen in de collectie, waaronder de BGA-112C-7BER en de BGA-111-1BER, zijn de ideale accessoire voor iedere modebewuste vrouw. De kleurcombinaties van deze lila/witte en roodgoud/zwarte modellen zijn namelijk dé trendy kleuren van nu. Beide modellen hebben een glamourchique uitstraling en trekken de aandacht met de mooie, glanzende bergkristallen in de wijzerplaat. Geen wonder dat het aanstormende Britse zangtalent Pixie Lott deze collectie heeft omarmd.

Het eerste model (BGA-111-1BER) schijnt je tegemoet met de elegante kleurcombinatie van roodgoud/zwart, die het horloge een verfijnde uitstraling geeft. De behuizing van roestvrij staal, uitgevoerd in een roodgouden kleur, is de meest bijzondere blikvanger van dit model. Het past perfect bij de geschakelde zwart gelakte band en de wijzerplaat met drie kleine zwarte schermpjes. De subtiele inleg met fonkelende bergkristallen maken deze nieuwe Baby-G ideaal om stijlvol mee voor de dag te komen.


Casio Baby-G BGA-112C-7BERHet tweede model (BGA-112C-7BER) heeft dé modekleuren van deze zomer: fris wit met lila. Ook bij dit model is de band gelakt maar met een combinatie van stalen schakels. De behuizing van het horloge is gemaakt van roestvrij staal en sluit prachtig aan bij de witte wijzerplaat. Het wit doet de glanzende, lilaroze bergkristallen rond de wijzers prachtig uitkomen. Dit horloge straalt elegantie uit en is het ultieme bewijs van een fashionista.


Ook qua eigenschappen bieden deze twee nieuwe Baby-G-modellen alles wat een modebewuste, wereldwijze vrouw nodig heeft. Zo hebben de horloges, naast de gewone tijd, een stopwatch en vijf alarmstanden om altijd op tijd te zijn. Daarnaast bieden ze de tijden van maar liefst 48 wereldsteden, dus ideaal voor de volgende stedentrip. De horloges zijn ook nog eens waterbestendig tot honderd meter diepte en zijn voorzien van led verlichting.


De nieuwe Baby-G modellen zijn per direct verkrijgbaar voor een adviesprijs van ? 129,- (BGA-111-1BER) en ? 149,- (BGA-112C-7BER). Meer informatie over de uitgebreide collectie Baby-G modellen van Casio is te vinden op www.baby-g.eu.