In 1974 startte Christiaan van der Klaauw met de bouw van zijn eerste zeer exclusieve uurwerken. Nu, 35 jaar later, is het Nederlandse bedrijf Christiaan van der Klaauw uitgegroeid tot een bedrijf én merk van wereldfaam. Ter ere van deze mijlpaal wordt een uniek jubileumhorloge geïntroduceerd. Een meesterwerk waarvan, hoe toepasselijk, slechts 35 exemplaren worden gemaakt.

Het jubileumhorloge draagt de naam ?Planetarium Jubilee? en weerspiegelt de passie voor schoonheid en precisie. Maar ook de passie voor astronomie, waarmee Van der Klaauw veel bekendheid heeft verkregen. De gelimiteerde ?Planetarium Jubilee? bevat het kleinst werkende Planetarium ooit gebouwd in een horloge. Zes planeten die om de zon draaien en die nu, maar ook over 50 jaar, nog precies op tijd staan. Het horloge wordt uitgevoerd in platina of rosé goud. Voor de liefhebber is de ?Planetarium Jubilee? dan ook waar collectors item.


Het ontwerp van de ?Planetarium Jubilee? wordt in Nederland gepresenteerd tijdens ?Juwelen in het Amstel?. Deze exclusieve beurs vindt plaats van vrijdag 12 tot en met zondag 14 juni 2009 in het Amstel Hotel in Amsterdam. Tijdens ?Juwelen in het Amstel? kan op het unieke uurwerk worden ingetekend.