Het in 1897 opgerichte familiebedrijf Friederichs voert van oudsher een breed assortiment artikelen voor de juweliersbranche waarbij kwaliteit en oog voor de klant altijd hoog in het vaandel hebben gestaan. Enkele jaren geleden is dit assortiment verder uitgebreid met de horlogebanden van Morellato en de trendy en extravagante sieraden en horloges van het Italiaanse Cavalli.

Inmiddels is Friederichs bezig haar productportfolio verder uit te bouwen en drastisch en verrassend te vernieuwen. Dit heeft ertoe geleid dat Friederichs recentelijk een vijftal fraaie horlogemerken in haar de nieuwe merken van Friederichsproductportfolio heeft mogen verwelkomen en zich zodoende de exclusieve distributeur mag noemen van de Zwitserse merken Favre-Leuba, Glycine en Marvin, het Deense Linde Werdelin en het Amerikaanse Oakley.


Met het genoemde portfolio biedt Friederichs de juwelier vijf merken die zich ieder door hun kwaliteit, duurzaamheid, creativiteit, design en competitieve prijsstelling onderscheiden van hun concurrenten. Het zijn merken die zich richten op consumenten, horlogeliefhebbers, die verder willen kijken dan de bekende namen en die hun eigen weg kiezen. Mensen voor wie een horloge belangrijk is en die waarde hechten aan een gedegen verhaal achter het product, een correcte prijs en betrouwbare techniek in een verrassende nieuwe vorm.


Voor Friederichs betekent het distributeursschap van Favre-Leuba, Glycine, Marvin, Linde Werdelin en Oakley het begin van een nieuw hoofdstuk waarin we uitkijken naar een mooie en succesvolle toekomst.


Meer informatie over Friederichs is te vinden op de webiste: www.friederichs.nl