De inmiddels traditionele ?Sinn Spezialuhren zu Frankfurt am Main" horlogekalender komt ook in 2011 weer uit. De kalender was de afgelopen jaren steeds een groot succes onder liefhebbers van het Duitse horlogemerk en daarom nooit lang verkrijgbaar. Ook traditioneel is dat Sinn er weer een naar Horloge.info heeft gestuurd om te verloten onder de Nederlands liefhebbers van het merk.

De kalender bestaat uit 12 foto?s waarop Sinn horloges op buitengewone wijze gepresenteerd worden. De hoogwaardige kalender heeft een afmeting van 48 bij 59 cm en telt totaal 14 pagina?s: per maand één pagina, een voorblad en een calendarium in het Duits en Engels. De kalender is voor 38 euro (exclusief verzendkosten) online bij Sinn te bestellen en zal in december worden geleverd. Zie voor de bestelmogelijkheid de website van Sinn: www.sinn.de.


Horloge.info heeft net als in voorgaande jaren een exemplaar van deze prachtige kalender gekregen, ter verloting onder de lezers. Wilt u in aanmerking komen dit exemplaar te winnen, stuurt u dan een email naar info@horloge.info met als onderwerp “Sinn Kalender 2011” en als inhoud het antwoord op de volgende vraag:


Welk horloge van Sinn staat er afgebeeld op de foto bij dit artikel?


Vergeet niet in uw email ook uw naam en adresgegevens te vermelden. Uw n.a.w. gegevens zullen na de verloting worden weggegooid en niet aan derden worden verstrekt. Wij zullen in de tweede week van december uit de juiste inzenders (door middel van loting) een winnaar trekken. Mocht u op 14 december nog niets van ons hebben gehoord, kunt u de kalender alsnog via Sinn (tegen betaling) bestellen.