Vacheron Constantin presenteert met de ? Dual Time Self-Winding Steel and Titanium? uitvoering van het in 1996 gelanceerde model ?Overseas? een ideale reispartner voor mensen die veel onderweg zijn en houden van de betere dingen in het leven.

Dat het automatische horloge met kaliber 1222 bedoeld is om mee te reizen zit al in de naam. De nieuwe uitvoering van de Overseas is deels gebaseerd op drie eerdere bestsellers uit de serie, de Overseas Self-Winding, Chronograph en Dual Time. De Overseas Dual Time Self-Winding Steel and Titanium is een horloge met tweede tijdzone, gangreserve aanduiding, datum en een dag en nacht indicator.
Grijs (het nieuwe zwart in horlogeland) is in het horloge met vier tinten vertegenwoordigd: lijsteen-grijs van de wijzerplaat, donkergrijs van de alligator lederen band en de natuurlijke grijstinten van de geborsteld stalen kast en titanium bezel. De Overseas kan bij aankomst in het hotel omgehouden worden bij een duik in het zwembad ? het 42 millimeter brede horloge is tot 15 bar waterdicht. Voor de zekerheid kan bij dit soort watersportactiviteiten de tweede meegeleverde band worden aangezet, die van rubber is gemaakt.


Voor meer informatie over Vacheron Constantin en verkooppunten zie www.vacheron-constantin.com.