In het jonge bestaan van TW Steel schreef het horlogemerk ? dat bekend staat om oversized horloges ? al een aantal succesvolle samenwerkingen op de naam. Zo verschenen er modellen in samenwerking met Tom Coronel-WTCC, de Spaanse tennisser Tommy Robredo, GP-A1, en Dakarsport.

Nu bundelt het merk zijn krachten met een partij die ?Big? is qua dance-events: Sensation! Het acht uur durende dansspektakel, dat jaarlijks de première beleeft in de Amsterdam ArenA, is uitgegroeid tot een indrukwekkende night life experience. Wereldberoemde dj?s, dansers, special effects, vuurwerk en de bekende witte dresscode zorgen voor een adembenemend spektakel.


Dit grootse evenement wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd. Ter ere van dit jubileum hebben de creatieve geesten van TW Steel en ID&T, de producers van Sensation, de krachten gebundeld en een aantal sensationele horloges ontworpen om de outfit voor het feest compleet te maken.
TW Steel Sensation Canteen CrystalEr zijn twee modellen in de ?Canteen style? met een 45 en 48 mm stalen kast voorzien van zirkonia?s in de lunette, witte wijzerplaat en een wit leren band. De andere twee modellen in de ?Diver style? hebben eveneens een 45 en 48 mm stalen kast, deze met een unieke witte draaibare lunette, witte wijzerplaat en een wit rubberen band.


De horloges komen in een gelimiteerde oplage van 300 stuks per model en worden geleverd in een speciaal ontworpen Sensation Box. Bij aanschaf van een TW Steel-Sensation watch maak je bovendien kans op een geheel verzorgde reis, inclusief ticket, naar een Sensation event naar keuze elders in Europa.


Verkoopprijzen liggen tussen de ? 289,- en ? 339,-. Kijk voor meer info op sensation.twsteelstore.com en www.sensation.com/twsteel.